25 Feb

Vintersol

Vänner! Hur har ni det? Själv njuter jag för fullt – det här är ju typ vackraste hemmaårstiden! Alldeles soligt och krispigt ute, och alldeles ljust och fräscht (hehe) inne. Städat är det också. Jakob är ju på skidresa med grabbarna och det kan inte bara vara jag som vill ha det mer städat när jag är själv? Låt mig lista några anledningar till detta:

  1. Det fortsätter vara städat…. Hehe.
  2. Jag kommer vara själv med Edith och vill inte lägga massa tid på att städa då.
  3. Det är med hundra procents säkerhet ingen annan som gör det? Så, vill jag ha städat så kan jag liksom inte vänta på att någon annan gör det. Samtidigt som jag också blir mer motiverad av punkt 1.

Än har vi i alla fall inte hunnit börja sakna maken mer än vanligt, och jag unnar honom verkligen att vara iväg. Han har en hel del timmar att lösa in, han har nämligen varit superhusband senaste veckorna.

Nämen vad säger ni? Kanske att man skulle bege sig ut en sväng!

(Och ja, nu går hon! Och ja, skeden borde absolut inte vara i munnen samtidigt….. Men vad gör man inte för ett par bilder.)

Morgon_1

Morgon_3

Morgon_4

Morgon_5

Morgon

Sol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)