29 mar

Utomhusfirande

Och så kom själva födelsedagen som firades på ett strålande vis. Den började med att jag hör familjen tissla och tassla utanför dörren, och Jakob viskar ”Signe, du kan öppna dörren”. Hon försöker trycka ner handtaget men får inte ner det ordentligt och börjar direkt med otrolig frenesi att pumpa ner handtaget med några våldsamma ryck, för att sedan övergå till ett tiotal snabba (och högljudda) tåsparkar på sovrumsdörren. Klipp till att Jakob hinner fram och hjälper henne och de med mild röst och tre olika stämmor kliver in och sjunger ”Ja må hon leeeeva”. Stillsam uppvakning!

Med frukost på sängen och en glad samling presenter från tjejerna (nåja, Signes paket var tomt för hennes playmo-lock som hon petat ner hade hunnit falla ut under den frenetiska tejpningen) och som vanligt fem plus-uppvaktning från Jakob gjorde vi morgon. Vi har bjudit in några vänner på våffellunch utomhus och insåg lite sent att hoppsan, vår bro var inte riktigt vårupprustad än, så med en väldig effektivitet hann vi högtryckstvätta av bord och stolar, bära bort lite skräp samt åka och köpa (och plantera) ett gäng med påskblommor. Och ja, förbereda själva våffellunchen då. Vilket teamwork!

Gästerna anlände kring 11 och det var så väldigt trevligt att få träffas. Solen tog sig inte fram förutom några korta stunder, men det var milt ute, barnen lekte omkring och vi vuxna pratade och pratade. Elden brann i grillstaden och plötsligt var klockan 16 och gästerna åkte hemåt. Vi diskade undan och bjöd in min familj på spontan middag med beställd thai mat.

Tur att barnen var färgglada som små praliner i den för övrigt mycket grådassiga miljön. 

Oerhört trevlig födelsedagshelg (och bröllopsdagsfirande). Känner mig alltid så tacksam när jag fyller år, över vänner och familj, och fina ord!

Nu siktar vi mot påskhelgen med kort vecka och sedan har vi påsklov hela familjen. Inte dumt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)