27 jul

Tove och Antons bröllop

Vi börjar med veckans stora happening, och det var att det äntligen var dags för Tove och Antons bröllop! Efter ett uppskjutet år, och sedan stor ovisshet så var det så härligt att det äntligen blev av. Och vilket bröllop det blev! Familjen Granberg och även Jakobs familj har lagt otaliga timmar på att städa ut deras gårds stora maskinhall, för att sedan fylla den med ljusslingor, möblering, dukning och härliga blombuketter. Jag fick med kort varsel äran att vara värd tillsammans med Linnea, och det var ett angenämt uppdrag med tanke på hur många underhållande tal, lekar och spex som gästerna ordnade under kvällen.

Men vi spolar tillbaka lite, för först var det såklart vigsel. Och trots värdskapet satt kameran i handen och jag hann fota en hel del under dagen, så förbered er på bildkavalkad.

Lilla familjen var uppklädd och redo. 

Sedan kom de in, tjusigare än någonsin!

Lina var snygg som vanligt i koboltblått. 

Sedan åkte vi vidare ut till Granbergs gård där vi drinkminglade och välkomnade brudparet.

Vi åt go´pizza till förrätt ute på gårdsplanen.

Sedan startade festligheterna, och kvällen löpte på med otrolig matbuffé, tal i mängder, mingel, efterrättsglass, tårta och dansgolv.

Vi lägger en otrolig dag till minnesbanken och tackar för att vi fick vara med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)