27 mar

Tjuvstartar födelsedagen

Alltså vilken otrolig helg jag har. I fredags lämnade vi småtjejerna hos morbror Martin och så åkte jag och Jakob – hör nu – på restaurang! Jaa vi kände oss som tjuvar och banditeter, men parallellt med det så var det så feeeruktansvärt mysigt och pirrigt och gott. Kan inte minnas sist? Det är väl som för alla andra alltså…. Vi firade bröllopsdagen ett par dagar innan (eftersom jag var klantig och gifte mig på min 25-årsdag hehe) och det var så mysigt att få dra på läppstift och en liten klack, och sitta och äta rätt efter rätt mitt emot varandra.

Sedan följdes lördagen med pre-kalas med min familj. Jag gjorde en favorit i repris och beställde en frukostbuffé från Storstrand, och det var lika gott (och mycket!) som alltid. Oerhört lyxigt. Jag fick bland annat en otroligt fin frukostservis, och jag har verkligen längtat efter att ha något ”speciellt porslin” att ta fram, istället för att använda samma tallrikar varje dag.

Sedan hade vi en mysig eftermiddag med lilla familjen, med tacomiddag, spel och efterlängtad cykelpremiär för Edith. Det finns inget jag uppskattar så mycket som harmoniska helger, där större delen av dagen bara löper fram utan konflikter och det känns som att vi har haft några sådana på raken nu.

Imorgon fyller jag alltså 31 år och jag kan inte låta bli att känna tacksamhet för varje år. Tänk ändå, att jag har förmånen att få leva.

Jag önskar ännu en harmonisk dag, utelunch med vänner och familjemys. 

Och nåja Jakob, kanske ett litet paket. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)