7 okt

TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Vilken vecka! Jag tror jag har spenderat ungefär 52 timmar på skolan under de senaste fyra dygnen. Fantastiskt roligt och fantastiskt intensivt. Men nu är det över och det ska bli suveränt skönt att återkomma till sitt normala liv. Få sova när man vill och få krypa in i lägenheten igen! Börja umgås med familjen och återgå till vardagen. Jag älskar vardag. Helg är underbart – men jag trivs bra i vardagen.

Under den här veckan har vi planerat och skapat en tidning från grunden. Vi i ledningen har redigerat som dårar och reportrarna har slitit som djur med att leverera bra material. Det gjorde mig bara mer peppad inför framtida projekt – vilket känns kul!

Helgens bästa är min gamla klasskompis Linnéa Johansson som hälsar på hemma hos mig! Vi ska ha så kul, så kul! Den riktiga vardagen får helt enkelt vänta ett par dagar till. Ikväll slöar vi med brudarna från klassen, äter skräpmat och många karameller. Det är vi värda.

Ha en fantastiskt kväll mina vänner – nu är jag tillbaka i bloggvärlden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)