3 okt

Teknikens under

Teknik. Vilket fenomen! Ibland kan jag verkligen vara glad över att jag ändå hann vara med under tiden när det fanns saker som VHS-spelare. Under tiden då man lyssnade på band i bilen eller under tiden på man bar runt på en freestyle. Jag är liksom glad att jag ändå har fått testa att lägga en LP-skiva i spelaren och att jag har haft en mobil utan färg. Bara för att kunna jämföra med allt som vi har idag!

Däremot kommer jag inte ihåg att man tyckte det var svårt att skriva på tangenterna. Jag kommer inte ihåg var man hämtade fakta innan Google fanns, jag minns inte hur jag resonerade kring min första mailadress. Den bara fanns där liksom, emmaits_me, som ett eko av bästisens mailadress.

Det är både läckert och lite skrämmande att se Cecilia manövrera på ipad och iphone utan problem. Låsa upp, bläddra fram till spelapparna, öppna. Trycka på hemknappen ifall något märkligt kommer upp, för att återgå till menyn. Hon vill lyssna på Manboy eller se Teletubbies, peka på djuren eller kolla gamla bilder. Jag var tvungen att fota henne idag, hur hon låg där och surfade i höstsolen. Ett och ett halvt år gammal.

Lämna en kommentar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)