3 maj

Första helgen i maj

Det blev en alldeles oväntat trevlig helg i första maj. Jag säger det igen, men fördelen med allt obokat nu är ju att det finns utrymme för de spontana stunderna som verkligen kan visa sig bli underbara i sig.

Så, här kommer en redogörelse för helgen. Ta gärna anteckningar.

I fredags slutade jag vid lunch, plockade hem tjejerna och fick besök av Louie, Sarita och mamma. Sedan på valborgskvällen blev vi bjudna på en väldigt trevlig utemiddag med Hanna och Anton och småtjejerna. Vad är väl stora sammankomster när de är allt man behöver för en härlig valborgs? Kallt var det givetvis, valborgs sviker aldrig (kan någon komma ihåg att det någonsin varit en solig och varm valborg?).

Sedan vaknade vi på lördagen utan några planer, gick ut och pysslade utomhus och sedan kom Herman förbi medan Elina tränade, Martin kom förbi efter en nätt runda på fyra mil med rullskidorna (vi har ärvt lite olika gener, jag och Martin) och som en mycket glad överraskning kom även bästa Hannah förbi, eftersom hon är uppe på besök från Stockholm. Så otroligt roligt att se henne och faktiskt hinna prata en längre stund! Alla hängde kvar och vi tog fram korv, bullar, marshmallows och satt och eldade i timmar.

Vi passade på att städa upp och ta ut alla kiosk-grejer till lekstugan. 

Jakob skruvade i nya mini-fyrisen. Ja, vi har tydligen blivit en sådan familj nu som köper fyrhjulingar för både stora och små. Det hade ändå varit svårt att gissa hösten -06 när startskottet för vår lilla familj gick. 

Som om det inte vore nog avslutades dagen med att vi blev bjudna på laxmiddag hos svärföräldrarna och sedan stannade tjejerna på övernattning. Så, söndagens inleddes med att sova länge, äta frukost i sängen, duscha och sedan lägga sig i sängen igen (vi drog in tvn) och se ett par avsnitt av The Handmaids Tale. UNDERBART!

Sedan hämtade vi småtjejerna, åt taco och spelade spel. Så, nu ska vi se hur resten av maj kan toppa det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)