29 jun

SUMMER GAMES OCH VIRKADE SKÅLAR

Nu är det helg!! Tänka sig, det är mycket roligare med helg när man jobbar på veckan, det blir liksom mer speciellt. Märkligt det där..

För övrigt är det Piteå Summer Games i staden just nu vilket innebär att det kryllar av människor och bilar överallt. Tänk, antalet invånare i Piteå fördubblas nästan den här helgen! Jag tycker det är rätt trevligt med lite liv och rörelse för några dagar, och sedan är det ju kyrkmarknad vilket är väldigt trevligt!

Jag testade förresten att göra några skålar av virkade dukar för ett par veckor sedan. Jag har sett det på bloggar och har alltid velat prova, så då tänkte jag att det här var en bra början! Jag köpte helt enkelt ett par virkade dukar på Repris och så la jag dem i sockervatten. Sedan la jag de blöta dukarna över skålar och efter ett par dagar har dukarna torkat sig till skålform. Riktigt trivsamt att ha framme i sommarstugan eller ute på altanen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)