18 jul

Stugkalas för Signe-bus

Signes födelsedag spenderades ute på stugan vid Småskärsudden. Förra födelsedagen blev ju lite vingklippt eftersom hela stugan var engagerade i bröllop för Tove och Anton, så den här gången blev det lite mer Signe-fokus. Efter att ha vaknat vid 5.42 när Signe väste: ”Hoho, mamma? Kommer du ihåg att det är min födelsedag idag?” och jag sedan parerade frågor från två barn i typ en och en halv timme (”Hallå, kan ni inte bara se på ipaden en stund?”) så klev vi tillslut upp strax efter sju. Signe låg kvar i sängen, och vi gjorde i ordning frukostbrickan och vandrade in sjungandes Happy birthday (enligt önskemål).

Sedan gick vi upp till storstugan och öppnade den stora pakethögen. Det var Encanto-lego, Encanto-dockor (ni anar ett tema), badlakan, kläder, bok, käpphäst och mycket mer. Det kommer alltid perfekt in i sommaren, när tjejerna hunnit bli lite mättade på leksakerna här och sedan får en nytändning med lite nytt att leka med.

En väldigt glad liten fyraåring. 

En väldigt peppig storasyster också. 

Sedan vid kl. 14 började gästerna komma. Väldigt härligt att äntligen få samla den stora skaran igen!

Det öppnades ännu mer presenter.

Och sedan högg vi alla in på fikat. Signe blåste ut ljusen och vi sjöng, men själva utblåsandet gick så fort att jag inte hann fota.

En mysig liten barnaskara.

Sedan övergick det till middag, av det enkla slaget. Pitabröd med tacofärs som stekts ute på stora murikkan, grönsaker och såser. Lätt som en plätt att föda över 30 gäster.

Stora såpbubblor var en annan present som invigdes tämligen direkt.

Och när de yngsta gästerna åkt vidare kunde även enhörningen i gips tas fram och färgläggas.

En väldigt lyckad dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)