1 aug

Sensommarhäng

Och så plötsligt behagade sig solen att dyka upp! Finemang ropade vi i släkten och begav oss fort som sjutton till Magnussons stuga. ”Här ska vi bo!” ropade vi när vi vandrade ner längs spången mot altanen. ”Oj, hehe, hej på er” sa moster Kristina. ”Bo, sa ni? Hahahehe, det hade varit något”.

Men vi lurades bara. ”Det är klart vi inte ska bo här! Men bada ska vi göra, och kan någon beställa pizza? Hallå? Seså, flytta på dig.” Och innan ett par minuter var belägringen ett faktum och vi mådde så gott, så gott.

Ralf och Cecilia badade hela tiden, och till och med jag tog mig ett dopp! Harry badade i småfolkets tunna, Jakob och pappa paddlade, en grupp åkte och fiskade med båten, och sedan åt vi alla pizza tillsammans.

Att det sedan blev lika i frågespelet (2-2 i matcher) på kvällen mellan damerna och herrarna, det var verkligen en bonus. Alltså, det är inte så att vi damer inte är bra, det är bara det att vi alla liksom är bra på samma typ av frågor. Herrarna däremot har liksom ett par specialområden var där de är jättebra, vilket innebär att vi ofta blir utklassade. Eller tja, utklassade är ett starkt ord. Men vi brukar sällan vinna om vi säger så.

Hur som helst mycket härligt med en sommarkväll!

Magnussons stuga 2015_1

Magnussons stuga 2015_2

Magnussons stuga 2015_3

Magnussons stuga 2015_4

Magnussons stuga 2015_5

Magnussons stuga 2015_6

Magnussons stuga 2015_7

Magnussons stuga 2015_8

Magnussons stuga 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)