2 okt

Safarikalas för favoritmänniska

Vi har helg efter en ”vanlig” vecka utan vabb, som ju liksom de flesta andra veckorna gick väldigt fort. Fredagen var jag som vanligt ledig med mina favorittjejer, och det blev en väldigt mysig dag där alla var på sitt bästa humör. Vi åkte iväg och fikade tillsammans med kusin Elin och Turid i Tallhedskyrkans café, och sa hej till mormor som stod bakom serveringsdisken. Elin har också varit hemma några fredagar så vi har passat på att hänga hos/med mormor igen, precis som på den gamla goda tiden när vi var föräldralediga samtidigt och det inte var någon pandemi. Hurra för det!

Vi hade en lugn fredagskväll med popcorn och film. Är det bara vi som på något konstigt sätt efter det här året där man varit ovanligt mycket hemma, ändå oftare än innan pandemin hamnar just hemma? Det kanske är en kombo av att barnen är äldre och att man liksom kan skapa ”fredagsmys” med sin lilla familj utan att behöva ses med andra, och att man kanske fått smak för att inte alltid behöva vara uppbokad eller på väg någonstans. Lite mer ”vi ser vad som händer”-attityd.

Nåja, med det sagt så har vi haft något av en kalashelg (hehe), eftersom två av mina brorsöner fyller år dagarna efter varandra såhär i början av oktober. Verkligen inte mig emot! Jag älskar ju kalas!

Idag var det kalas för gullebarnet Louie som fyller 2 år. Hans kära mor hade i vanlig ordning gått all i på tema, som i år var safari. Förra året var det bondgård. Mycket uppskattat! Jag i min tur gick all in på ansiktsmålning, och var som vanligt tacksam för att mina barn bara ”är på” mina små upptåg. Jag har ändå hunnit prova en del ansiktsmålningar, men den här blev jag riktigt nöjd över. Två gulligare giraffer får man leta efter! Kan de inte alltid vara giraffer?

Fikabord, dekoration och gästerna höll sig alla till temat, och vi hade en mycket mysig stund. Även om födelsedagsbarnet inte riktigt hade tid att titta in i kameran. Älskade 2-åring. En härlig lördag tillsammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)