29 jul

Poolparty

Igår fyllde ingen mindre än världens bästa Lina år, och på en av sommarens varmaste dagar passade det ju alldeles perfekt att få bjudas in till poolparty! Med både lunch och efterrätt, vilken grej. För mig som gillar att bada (och dålig på att hantera värme överlag) passade det ju strålande att få vara i trettiogradigt vatten där man kunde bada i timmar.

Stränder och hav i all ära, men ibland är det skönt att få plaska runt i varmt vatten och slippa sand i baddräkten. Tusen tack för en härlig dag!

Vi svepte förbi hemma innan för att vattna lite och jag kunde konstatera att mina stackars blommor inte bara mått jättebra av dålig vattning (eftersom vi har haft hyresgäster i huset som vi inte velat störa med kring den lilla tjänsten), men ett gäng lever och mår gott och med helgens regn så hoppas jag att de klarar sig tills vi flyttar hem igen. Jag har verkligen fått mersmak av snittblomsterodling, så enkelt och så oerhört tillfredsställande att gå och plocka in minibuketter! Nästa år vill jag ha ännu fler pallkragar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)