29 jun

Nu kommer semestern

Eller ja, tekniskt sett är jag och tjejerna redan inne på tredje veckan, men det känns som att den här veckan är den första riktiga semesterveckan. Så himla skönt att vara i mål med renovering, flytt till stugan och städning av huset. Vi flyttade alltså ut våra saker i söndags (en av årets varmaste dagar, jo man tackar) och installerade oss, och sedan började stora städningen av huset på söndagen. Tack OCH LOV för mamma och mormor som var med och städade exakt hela dagen, och för Lotta och Hanna som skötte Signe. Edith var på miniorläger (jo, så stor är hon alltså nu. Hennes betyg efteråt var: ”Jag hade kunnat vara kvar hur många dagar som helst.”) Men tillslut blev vi klara, huset blev renare och finare än det någonsin varit, och även om nu just det var lite sorgligt att inte få vara kvar och uppleva, så var det sådan frid att landa ute på stugan sen och känna att nuuuu börjar resten av sommaren.

I helgen har vi också hunnit hänga med min familj på mamma och pappas stuga, och haft en ljuvlig spelkväll ute på bryggan med ett gäng kusiner. 

Så många veckor av det här kvar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)