22 dec

När julmyset hinns med

Jag vet inte, men jag har verkligen omfamnat advent i år. På ett sätt jag alltid drömmer om att göra men aldrig hinner. Nyckeln är väl att jag har varit ovanligt lite stressad, tror jag? Förra julen var otroligt intensivt i jobbet, och tack och lov blev det inte samma sak i år.

Jag vet inte riktigt annars vad det beror på, visst jag var i god tid med julklapparna men det brukar jag ju vara. Kanske för att vi blev sjuka där ett par veckor i mitten av december. Jag har nämligen hunnit se båda mina två filmklassiker, The Holiday och Love Actually. Jag och tjejerna har för första gången sett The Christmas Chronicles 1 OCH 2. Jag har läst åtminstone sex julböcker med massa kärlek, engelska landsbygder, bokhandlar och snöfall. Jag har sett alla julkalenderavsnitt rätt dag, hela Lucia-tåget på tv och alla Jul med Ernst. Det brukar jag aldrig hinna innan jul, och efter är jag inte sugen längre.

Så sammanfattningsvis… jag har sett jättemycket tv? Fast vi har också hunnit pyssla ovanligt mycket, och bakat – jag tror helt enkelt vi har haft mindre inbokat och sedan blev hemma sjuka (men med energi), det gjorde skillnaden. Och så har jag varit så peppad på att när lusten fallit på sitta och vika stjärnor, eller torka apelsiner. Och såklart, pysslat med mitt dockhus! Hehe. Visst har jag sagt att jag börjat med ett nytt i höst…?

Det har helt enkelt varit en inspirerande och kreativ adventstid! Det är ju kul, när en sådan period infaller just vid jul.

Också fortfarande fascinerad över att tjejerna går att göra så väldigt mycket med. Vi kan verkligen pyssla tillsammans nu. Och idag har vi tre varit på bio och sett Sing 2 (lika härlig som första), och fikat på café. Jamen, jullovsmys innan jul är verkligen att rekommendera.

Här har ni förresten årets julklappshög, apropå min tillbakablick!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)