26 jul

När inget pockar på en suppmärksamhet

Wow, senaste veckorna har varit otroligt välfyllda. Känns som att man behöver ett par veckor för att återhämta sig från semestern. Ska bli skönt att få vila i höst, hehe.

Vi har hunnit med 3-årskalas, bröllop, dop, begravning, ett fyradagars familjeläger och 60-årskalas inom loppet av tio dagar. Det är ändå bra jobbat. Men som ni förstår kan jag omöjligt klämma in allt i samma inlägg, utan jag får dela upp berättandet i flera delar.

Det känns som att den här sommaren är helt annorlunda från förra sommarens ”oplanerade pärlband av dagar”, som jag tyckte var så ljuvligt. Vädret är ju mycket bättre i år men jag minns ändå känslan av att dagarna bara flöt ihop. I sommar känns det mer som att dagarna rusar fram, och det är mycket packande för att åka mellan ställen och aktiviteter. Det är roliga saker och jag är oerhört glad över att få samla minnen med min lilla familj men jag kan också känna att man kanske inte behöver skapa minnen för ett helt liv på en och samma sommar. Jag tror att både vi och barnen också behöver långa lata dagar i sträck där vi inte hela tiden är på väg någonstans.

Förhoppningsvis hinner vi uppnå lite av det också även den här sommaren.

Innan senaste veckornas radiotystnad har vi hunnit med strandhäng på Gläntan.

Förra veckan hade vi flera härliga stugdagar med hela min familj på stugan i Jävreträsket. Underbart varma dagar med 27-gradigt (!!) vatten. Solnedgångar, mat, bad, båt och segling. Sommardröm!

Älskar alltid sommarens fotografier. Jag tittar på dem och tänker, så härligt vi har det. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)