18 nov

Någon som fyller år…?

Jag, jag, JAG VET en som fyller år idag! Vem kan det vara? Någon lång och stilig man som bor i min lägenhet kanske? Alldeles riktigt du där till höger, det är ju Jakob! I vanlig ordning är hans entusiasm något lägre än min, och jag kände att det gick för långt när jag imorse kommer med födelsedagsbrickan till sängen och frågar Jakob: ”Jahaaa? Har du… drömt något om din födelsedag inatt?” Det hade han inte. Inte jag heller. Faktiskt.

Jag blev förresten påmind om något tidigare inlägg för några år sedan när jag konstaterade att vi plötsligt hade blivit så stora och liksom betalade våra egna räkningar, och typ att ”tänk att min kille nu är 22 år!?”. Hehe, idag säger siffran 26 år och Jakob konstaterar med fasa i rösten ”bara 48 månader kvar till 30”, men idag är det inte bara räkningar som betalas – idag är vi både gifta och väntar barn. När hände DET!?!

Hur som haver, idag blir det kanske lite tårta men kalaset tar vi på lördag. Tills dess, grattis my love!

Apropå detta inlägg och typ alla mina andra så bara måste jag lägga upp en Stenmark-bild som Lina uppmärksammade häromdagen, alltså hahahah.  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)