15 mar

Mästarna av tapetsering

Som jag var inne på härom dagen så var jag själv med Edith förrförra helgen och under lördagen var mor och far lediga från lillebrors bygge (de renoverar ju hus för fullt sedan några månader tillbaka). Och som den egocentriske dotter man är så tog jag ogenerat tillfället i akt att smyga in en liten fråga om det kanske fanns möjlighet att de kunde hjälpa till lite med tapetseringen i pysselrummet när nu Jakob var borta…

Och tänka sig! Som de mycket icke-egocentriska föräldrar som de är så ställde de upp! Verkligen guld värt! Snabba var de också, någon timme senare var rummet helt tapetserat. Så i veckan har Jakob listat golv och runt fönstret, och nu är det bara fönsterbräda, element och spotlights som ska kopplas in – sedan är det helt redo för inflytt!! Då ska jag bara bestämma mig hur jag vill ha det också, hehe. Ska försöka kombinera hur-jag-egentligen-vill-ha-det med inte-förstöra-för-mycket-inför-ett-framtida-skifte-till-barnrum.

Titta bara så ljust och härligt! Och kul med mönstrig tapet!! Blir alldeles lycklig av mönster och lite färg. (För att förtydliga, jag hade haft en rätt annorlunda stil med både mer färg och mönster om jag bodde själv, men med en brydd inredningsmake så är liksom den här stilen punkten där vi ändå kan mötas och trivas båda två. Men i pysselrummet fick jag alltså välja tapet själv!)

Tusen tack mamma och pappa för hjälpen!

Lämna en kommentar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)