8 dec

Lucka nummer 8: ”Vad drömmer du om?”

Jaaaag drömmer om en juuuul heeemma.

Nej, men om jag ska sammanfatta min högsta dröm i en mening så drömmer jag om ett långt, friskt och lyckligt liv tillsammans med Jakob, Edith och Signe.

Så. Lätt!

I övrigt drömmer jag om att någon gång skriva en bok. Besöka något land i Afrika och i Asien. Semestra i Italien. Kanske ordna en utställning?

Jag brukar faktiskt inte lägga så mycket tid på att drömma. Jag vet inte, på det sättet är jag ändå bra på att vara i nuet. Ofta känns det som att jag har allt jag vill ha. Här, just nu. Och när jag väl vill ha något på riktigt, så vill jag att det ska hända nu. Jag finner inte så stort nöje i att gå och tänka att ”en dag, då kanske…” Jag förstår att drömmar för en framåt, men jag kan också verkligen uppskatta när man känner sig tillfreds. Det framstår alltid som ett så tråkigt alternativ, men jag kan ändå inte komma ifrån det. Att känna att man är lycklig där man är, och vara nöjd. 

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)