24 dec

Lucka nummer 24: ”Vad lärde jag mig av årets kalender”

Att det ändå är rätt roligt att blogga, och att mer bloggande föder mer lust. Det här var roligt tycker jag! Och jag hoppas att ni tycker det har varit underhållande att hänga med alla dessa luckor.

Låt oss nu fokusera på det underbara, nämligen julafton! Det bara spritter i mig varje år när det är julaftonsmorgon, och jag hoppas att den känslan aldrig någonsin försvinner. Myset, stämning och känslan av den där extra medmänskligheten som hänger i luften under hela adventstiden. Vad vi försöker, vi människor ändå. De allra, allra flesta av oss vill väl. Hur mycket vi än matas med annan information kring den saken.

Nu mina kära vänner, nu ska jag se mina barn vittja sina julstrumpor, sedan ska vi äta julfrukost med tomtegröt och se sista avsnittet av julkalendern, som enligt mig varit mycket underhållande i år. Efter det blir det sparktur till kyrkan där det är julbön med fullt hus, en julbön som vi är med och håller i det här året. Och efter att ha sjungit O Helga natt så att taket lyfter, sparkar vi sedan tillbaka till mor och far för att hämta julematen och klapparna, för att sedan bege oss mot moster Kristina och Stefan där vi firar med hela tjocka släkten. Och imorgon är det Jakobs familj vi ska fira med. <3

Så, jag önskar er mitt varmaste god jul!

Ta hand om er idag!

Processed with VSCO with f2 preset

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)