16 dec

Lucka nummer 16: ”Vad säger ditt badrumsskåp om dig?”

Säkerligen oerhört mycket intressant, tror jag mitt badrumsskåp säger om mig…..

Det säger till exempel att jag är en vanemänniska som lätt snöar in på ett märke (har nästan bara Löwengrip när det kommer till hud- och hårvård). Och att jag inte är så mycket för hudvård, eftersom jag bara lite halvhjärtat smörjer på dagkräm i ansiktet när jag har duschat. Även om jag drömmer om att vara en sådan person, tror bara att det ska komma först när vi gjort om i badrummet hehe. Gillar desto mer make up, eftersom det finns betydligt mer av den varan (och ändå inte massvis, men det beror väl såklart på vem man jämför med).

Det säger att jag inte är så noggrann, eftersom det är rätt prydligt uppställt men väldigt dammigt på hyllorna. En klassisk ”städa på ytan”-person.

Jag luktar kanske inte heller så mycket, eftersom jag knappt äger en parfym (jo, typ en). Desto fler god-doftande handkrämer/body lotioner.

Här bjuder jag på en vy ni aldrig sett i bloggen, mitt lilla badrumsskåp:

Nåja, vi har en fullstor inbyggd garderob också med allt från apotek, hårprodukter, toalettpapper, tvålar, solskydd osv osv, men detta är det dagliga skåpet. Och ja, sedan har jag ju allt smink i en stor necessär. Ser ni det pyttelilla parfymprovet nere i hörnet till höger? Det är den flaskan jag jobbar på sedan några månader tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)