15 dec

Lucka nummer 15: ”Vem är din hjälte?”

Jobbar vi fortfarande med hjältar nu för tiden? Det känns alltid lite krystat minst sagt, tänker också att jag inte vet om man bara blir glad över att vara någon annans hjälte – känns väldigt svårt att uppnå.

Tänker ju ofta att hjältarna finns i det tysta. Vardagshjältar. Alla läkare, sjuksköterskor och barnmorskor som jobbar under extrema förhållanden i andra länder. Lärare, förskolelärare, räddningstjänsten, jag men ni förstår. Alla mammor (och en del pappor för all del) som försöker göra allt, se allt, som nästan vänder ut och in på sig själva för finnas där. Som tröstar, lyssnar, kramar. Forskare som tar fram mediciner, politiker som tar avgörande beslut. Alla som står upp för mobbing, rasism, orättvisor. Nu hamnar jag snart i att jag måste nämna hela världen här, förstår plötsligt ”ingen nämnd, ingen glömd”. 

Men, om vi ska nämna namn så har jag alltid sett upp till Michelle Obama. Tycker hon verkar så himla vettig och snäll och smart. Baserar det mest på boken om henne, jag känner henne inte i övrigt. Om ni undrade. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)