14 dec

Lucka nummer 14: ”Om du skulle helt byta klädstil – vilken väljer du då?”

Haha! Jag känner alltid att jag vill skratta uppgivet när det är luckor som handlar om klädstil. Vette fåglarna vad jag har för klädstil idag. Går lite på känsla. Vill också gärna byta med jämna mellanrum. Vilket gör min garderob mycket spretig. Det är alltid typ tre tröjor jag använder och resten känns inte som ”min stil”.

Tänker nog ofta att jag skulle vilja ha lite mer ”androgynt” mode, med liksom stora skjortor knäppta hela vägen upp, med tjusiga herrbyxor, halsduk och någon snitsig basker. Men den stilen gör sig verkligen inte till min kroppsform. ”Låt inte det hindra dig”, nej, jo, men ändå. Nej. Jag kommer ju inte vilja ha den stilen om jag tycker att jag blir jätteful, så obrydd är jag ju tyvärr inte.

Det är också som att jag med åldern blir mer och mer brydd om att det ska vara skönt. Gärna i kombination med fint. Men typ fladderbyxor har ju varit Guds gåva till människan de har senaste åren. Lever i fladderbyxor! Så mjukt för lilla magen. Dock är det lite kallt just den här årstiden och det är också inte roligt att ha strumpbyxor under för att det liksom ”fastnar” i byxbenen. Nu har jag istället ett par svarta typ leggings som jag jämt vill ha, gärna till stora stickade tröjor med vid polokrage.

Nåja, nu var ju inte ämnet att redovisa vilken klädstil jag har just nu. Så vi lämnar det.

Långklänningar är också väldigt trevligt, den här var sommarens favorit (bra bild för att se klänningen va). 

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)