2 dec

Lucka nummer 1: ”Vad tänker du börja med när du är typ 75 år gammal?”

Okej, jag vet att det redan varit 1 december men så idag fick jag ett akut il att ändå hoppa på Johanna Kajsons bloggjulkalender, som jag gjort tidigare år. Eller vad säger ni?? Till höger i kategorierna kan ni hitta julkalendrar både från 2018, 2019 och 2020. Jag kan ju inte bryta en god tradition, och ni får lite mer som händer här på bloggen under december. Bra va?

Det blir alltså många inlägg idag, och här kommer första luckan!

Så, vad tänker jag börja med när jag är typ 75 år gammal?

Spontant svar: Bära hatt. Är det bara jag som kan se fram emot när man får klä sig som en riktig kulturdam? Mycket färg i olika dräkter. En stilig page. Med en tjusig hatt. Jag vill liksom inte se ut som en tant när jag är 30, men när jag väl är tant tänker jag omsluta det helt.

Av någon anledning är det som att jag har sett mitt sjuttiofemåriga jag i någon tjusig gammal lägenhet på Östermalm, som går på konstgalleri och har vinluncher med väninnor. Haha, ja det lär ju absolut inte hända? Också så märklig tanke. Speglar ju ingenting av hur jag vill leva mitt liv nu.

Äh, jag tänker att jag ska bära hatt och måla (det gör jag ju i för sig nu också). Åka på målarresor till Italien, där jag och Jakob kan köpa något semesterhus och bjuda dit våra barn.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)