4 apr

Långfredag med familjen

Till och med vintern svek oss. Lagom innan påsk minskade mängden snö i en rasande fart (och vi som trodde vi var safe efter den här vinterns snöande), och bilvägen till stugan stängdes av. Så vi som planerat att packa in både oss själva och övernattningspackning i skoter med pulka, för några dagar på stugan, blev nu plötsligt mer eller mindre strandsatta på vår egen gård med bar skog bakom oss. Snopet.

Men, det blir påsk ändå och det är ju alltid en trevlig helg, med mycket utrymme för spontana sammankomster. Tjejerna ville vara påskkärringar (nåja, kan ha varit min idé, men de satte sig inte emot) och sin vana trogen ställde de upp för fotografering. Så tacksam för dessa två.

Under långfredagen blev det väldigt trevlig påskbuffé hos mamma och pappa, med syskonen. Vi åt gott, tjejerna pärlade med Cecilia som också var där, vi spelade Familjealias med både vuxna och barn, och åt marängtårta med passionsfruktscurd. Underbart att få träffas!

Alltså den här gulliga och charmiga filuren. 

Lillebrors fina och påskgula familj! Snart blir de fyra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)