5 Maj

Lägenhet

Det känns som att jag har lovat att visa bilder från lägenheten hur länge som helst. Men tänka sig, nu kommer det! ”Bättre sent än aldrig” osv osv….

Och ja, jag är verkligen ingen inredare så det är inget digitalt inredningsreportage ni kommer att få se. Men Jakob har det ändå lite i blodet (allt fint i vår lägenhet känns det som att hans mor Lotta har haft något att göra med – tack för det!), och vi försöker allt eftersom att byta ut de billigare Ikea-möblerna som vi köpte till första lägenheten mot mer klassiska möbler som vi vill ha längre. Nästa projekt är exempelvis att byta Billy-bokhyllorna mot stringhyllor meeeen – det är verkligen inte gratis.

Här kommer då vardagsrummet (visar en suddig planlösningsbild längst ner i inlägget, för den som vill få lite överblick). Soffan är en dyr soffa som vi köpt billigt av Elin efter några års användning. Hehe. Guldlamporna är ett bidrag från Lotta, det var något ”hon hittade på vinden” typ. Hurra! Soffbord, tv-bänk, matta och fåtölj är Ikea, brickan är Isaform, krukan från Lotta och ljusstakarna är loppisfynd. Tavlorna har Jakob ritat ihop och beställt tryck av.

Lagenhet maj 2016

Lagenhet maj 2016_5

Lagenhet maj 2016_1

Lagenhet maj 2016_7

Lagenhet maj 2016_6

Vi går vidare med matdelen. Den guldiga bumlingen är sammalika, den fanns sparad på vinden hos Dahlbäcks sedan några decennier tillbaka. Matbordet har Jakob gjort och stolarna ”investerade” vi i förra sommaren. Ljuslyktan på väggen är Ernst, stringhyllan känner ni igen, vänskapsknuten på bordet fick vi i förlovningspresent av föräldrarna och äng-vasen fick jag nu i födelsedagspresent av svärföräldrarna!

Lagenhet maj 2016_2

Lagenhet maj 2016_3

Lagenhet maj 2016_4

Och så har vi köket. Här har vi ju då påverkat… noll. Och gillar det egentligen inte så mycket, vi trivdes mycket bättre med själva köksinredningen i förra lägenheten.

Lagenhet maj 2016_8

Lagenhet maj 2016_9

Lagenhet maj 2016_10

Sovrummet är rätt kaos just nu med bebisprylar och annat, och badrummet – tja, det är ett badrum. De rummen får ni fantisera ihop själva. Den inglasade balkongen kan ni se här.

Och just ja, här har ni planlösningen ifall ni inte förstår hur rummen hänger ihop. Det är nog just planlösningen vi gillar mest, samt utsikten såklart! Men lägenheten hade gärna fått ha ännu ett rum…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)