18 jun

Känner ni doften…

…av semester? För det gör jag! Om någon timme checkar jag ut från jobbet, och sätter mailen på autosvar. Alltid en härlig känsla.

Höstens välkommen-tillbaka-till-jobbet-lista är något i överkant välfylld, men med mycket roligt så nu håller jag alla tummarna och ber en innerlig bön om att restriktionerna ska hinna lättas under sommaren så att vi får dra igång i höst. Vi har ju en helt ny samarbetskyrka att inviga!

Nu ska jag försöka ta några dagar och ”komma i fas”, vilket för mig innebär att storstäda hela huset i den mån det går med tjejerna, men jag tänker att vi försöka varva roligt med tråkigt och passa på när vädret är sämre. Och ja, jag är ledsen för att jag är en sådan tråkmåns som ska städa ur men vi både behöver det för att vi ska hyra ut huset i sommar och sedan är det ändå ett ypperligt tillfälle att en gång om året göra en liten garderobsgenomgång. Så ni behöver inte titta på mig med den där besvikna ”du slösar bort ditt liv”-blicken.

För sen, när det är gjort, så packar vi ihop oss och flyttar ut till stugor och då minskar min städning med ungefär 250 procent för resten av sommaren.

Men, det är en hel del trevligheter först, idag när jag cyklar och hämtar tjejerna så åker vi till mor och far för glassbuffé (för att fira sommarlovet) och fotbollsavspark i Sverige-matchen, och imorgon blir det kalas ute på stugan för lillebror.

Nu välkomnar vi sommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)