13 apr

Kalas med egengjorda kort

Edith är verkligen sin mors dotter i mycket, som exempelvis det här att ordna paket, slå in dem, göra egna kort. I lördags var vi bjudna på kalas hos min far och på morgonen när jag vaknade hade Edith redan förberett både gåva (tre piprensare som hon format till hjärta, något jag inte minns och en citron…..), dekorerat en ask och skrivit ett par kort med olika ”jag älsar morfar” och ”til mrofar fån edith”.

Vi har en del att jobba på med stavningen. 

Kalaset innehöll både alla mina familjemedlemmar, smörgåstårta, vanlig tårta och Bäst i test på kvällen. Och Taskmaster (engelska versionen som också finns att se), varav allt finns med på någon form av gör-mig-lycklig-lista.

Väldigt härligt också att ha ett kalas sådär som avslutning på påsklovet. På söndagen jobbade jag med livesändning på förmiddagen och sedan skidrade vi upp på berget bakom oss och där grillade vi korv och satt och pratade kommande husrenovering medan barnen lekte alltså typ i 1,5 timme helt oavbrutet. Efteråt var det dags för en ordentlig städning i huset (bara jag som måste avsluta ledighet med att ”städa upp inför vardagsstarten”?), god middag och barn som badade i badkaret.

Vilket väldigt fint påsklov vi har fått ha tillsammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)