17 sep

Insidan av Tallhedskyrkan

Nåja, en stor del av er som läser kanske inte bryr er, men jag måste ändå få visa några bilder från Tallhedskyrkan och hur det blev. Jag hade förmånen att få vara med i inredningsgruppen (eller ja, inredningsduon) tillsammans med Anna som är samarbetskyrkopräst. Ett mycket bra team!

Vi var båda överens om att vi ville blanda upp det nya med en del second hand som gav lite känsla, och hade turen att få både kökssoffan och en skänk som låg ute på Köp och sälj skänkt till kyrkan, när de två olika säljarna hörde var de skulle! Sådant gör mig verkligen varm, att människor vill stötta kyrkans verksamhet utan att egentligen ha någon kontakt med verksamheten.

Visst ser det rätt trivsamt ut?

Gamla delen fick sig också ett lyft (den nya byggnaden har byggts ihop med det som tidigare var Furulundsgården), och allt sitter ihop så fint om ni frågar mig.

Nu i veckan är det öppet dagscafé varje dag mellan 10-13, och förhoppningen är att det ska få vara öppet åtminstone några dagar i veckan även fortsättningsvis. Det här ska bli bygdens samlingsplats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)