18 Sep

Herman och Edith

Vilken mysig helg vi har. Myser på hemma, hälsar på folk, konsert i Jävre igår. Och nu sitter jag och Jakob och äter scones med marmelad och dricker te, medan Edith sover sin första lur. *idyllen* Det den bilden inte berättar är att vi har det hemskt ostädat i lägenheten. Damm! Överallt! Man hinner liksom aldrig dit, är mest nöjd om det åtminstone är bortplockat.

Nu är förresten matveckorna slut, men nu är ju alltså tanken att vi börjar om med matvecka 1! Det gäller nu att förbättra recepten och komma ihåg vad man ville ändra sedan förra gången. Alla förtjänar en andra chans osv osv. Matveckorna har en egen kategori här till höger (eller längst ner om ni läser från mobilen) ifall ni vill hitta dem lättare.

Tillbaka till helgen, det är hemskt lyxigt nu för tiden att fredag liksom också är helgdag. Broder Martin är ju nämligen föräldraledig och broder Viktor och Sarita är alltid lediga fredagar, eftersom Viktor snickrar i en annan stad på veckorna. Detta innebär att man har ett helt gäng att fredagshänga med, och sedan kan föräldrarna och övriga arbetare sluta upp till middag på kvällen.

I fredags ordnade vi en liten fotosession med de små liven. HAHA. Vilken dramatik. Edith betedde sig som att hon aldrig sett gräs tidigare och dök således ner i första bästa grässtrå, och enda gången hon tittar upp var om man sjöng något högt och ljudligt. Detta ledde i sin tur till att Herman, som bara måste dansa till första bästa strof, gungade så frenetiskt att han stöp på näsan. Varje. Gång. Sedan att Edith knappt kan sitta själv, det gjorde inte det hela lättare. Det är ett under att det blev någon bild över huvud taget.

Men söta är de i alla fall, mina två älsklingsbarn. Tänk vad de kommer ha mycket glädje av varandra i livet! 

edith-herman-160916_3

edith-herman-160916_5

edith-herman-160916_1

edith-herman-160916_15

edith-herman-160916_6

edith-herman-160916_12

edith-herman-160916_10

edith-herman-160916_2

edith-herman-160916_9

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)