11 jan

Helikopter och storstädning

Jaha, vad gjorde ni igår då? Något speciellt eller? Själv hade jag bara en lugn och skön dag på jobbet.. Skrev lite, åkte helikopter, åt lunch och så.. Näää, vem försöker jag imponera på, jag har åkt helikopter och det var väldans roligt! Jag tänker genast att en karriär inom helikopteryrket skulle passa mig utmärkt. Sedan att det tydligen ska kosta typ 900 000 att utbilda sig, det är en annan femma. Eller ja, en annan miljon kanske man ska säga…

Här är mitt glada jag-åker-helikopter-uttryck. Ser ni så glad jag är?

20130111-104756.jpg

Ikväll blir det trevligheter, vi ska nämligen äta middag och ha spelkväll hela familjen. Och ni vet ju att det minsann är en av mina favoritsysslor!

Jag dansade förresten för Jakob imorse. Jag gjorde en åh-imorgon-får-jag-städa-och-ta-bort-julpyntet-dans. Eller ja, får och får, jag har väl fått ta bort det när som helst, men jag har liksom sparat det för att jag har längtat efter att få ta bort pyntet, storstäda rejält och sedan köpa fräscha tulpaner! Rensa lite ska jag också göra. Lördag, det blir en bra dag det. Sedan ska jag unna mig något trevligt på kvällen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)