22 Maj

Hej Stockholm!

Ikväll åker jag till Hufvudstaden! Det var ett tag sedan jag var där och förutom det uppenbart roliga i att få spendera en helg med några favorittjejer så ska det bli riktigt trevligt att återse själva staden också. Ett Stockholm under försommaren är inte att underskatta! Så grymt roligt det ska bli!
Alla de gångerna jag längtar efter att få barn så att det gör ont i mig – då försöker jag minnas de här stunderna av total frihet när man har både tid och pengar för sådana här helger.

Förra våren i Stockholm. Samma väder (hoppas jag), samma tjejer och samma upplägg. Helst. Fast den helgen är svårslagen…

Förstår ni förresten kontrasten, vi ska till Stockholm och blev ombedda av Lina att ta med badkläder eftersom det tydligen ska vara jättevarmt – och Jakob ska och åka skidor vid Riksgränsen!? Nu!? I samma land!? Mitt i sången ”nu grönskar det”?? Det är en galen man vi talar om!

Och en fantastisk man ska tilläggas. Han har jobbat massor senaste veckan och i tisdags kom jag hem sent, gick ett varv i våran sjukligt stökiga lägenhet och la mig att sova kring 22.30. Då satt han fortfarande på jobbet. När jag vaknar är det helt städat i hela lägenheten. Sopor borta, kläder ihopvikta, ytor avtorkade. Skit i röda rosor och champagne – det här är äkta kärlek.

Igår var det alltså en ren fröjd att komma hem från jobbet och istället för att städa så kunde jag fokusera på att umgås med Jakob, äta thaimat, packa, vattna mina blommor och sedan lämna ett hem i toppskick.

Jakob. Glöm inte detta – ett städat hem gör mig till en lyckligare människa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)