6 jun

HALSBAND – TILL FÖRSÄLJNING!

Nu ni, nu händer det saker! Efter att jag gav älskad-halsbanden i morsdags-present till nära och kära så insåg jag att det faktiskt var ett rätt fint budskap – att vi är älskade. Av människor runt omkring oss, men förhoppningsvis också av oss själva!

Så därför har jag skapat ett speciellt mönster och nu tänker jag att alla som vill ska få möjlighet att köpa sig ett älskad-halsband, till sig själv eller att ge bort till någon man vill ska få känna sig älskad!

Det finns åtta olika färgvarianter och ett halsband kostar 120 kronor. Uppe till höger finns en flik som är döpt till ”Halsband”, gå dit och kika vilka som finns att välja på och skicka hemskt gärna iväg en beställning till emma@hemmahosemma.com! Alla halsband levereras självklart i en dekorerad, egenvikt ask!

Hoppas ni tycker om dem, det här kommer bli fantastiskt roligt! Kommentera gärna ifall det är något som ser konstigt ut med sidan, ifall det är något som är oklart eller ifall ni inte hittar den!

Lämna en kommentar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)