28 jan

Frukost och toalettfix

Något jag saknar med att inte vara föräldraledig är mina goda frukostar. När jag var hemma gjorde jag nästan alltid smoothie, mackor med pålägg, kokade ägg och så vidare. Nu? Nu får jag vara nöjd om jag äter en banan i farten. Jag orkar inte kliva upp tidigare än halv sju!? Inte nu när det fortfarande är minst ett Edith-uppvak per natt.

Men, de dagarna jag är ledig – då görs det frukost! Fortsätter köra på mina stabila smoothiesar, och oftast blir det thin crisp eller kavring med avocado eller ägg. Gillar för övrigt hur lätt det är att göra vegetariska frukostar.

Idag njuter vi egentligen av en lugn och härlig lördagsförmiddag framför nyhetsmorgon, meeeen… hehe. Vi som hade tänkt ta det lugnt med renoveringsfixandet en liten stund (åtminstone en vecka typ), fick plötsligt feeling för att ”gästtoan – den skulle ju ändå gå rätt snabbt och billigt att ändå få ganska många snäpp trevligare…!?”. Det är det här som är det farliga med att ha renoverat mycket och stort, då blir sådana här små projekt lite för enkla att starta igång. Så, vi bestämde oss att uppiffningen max fick kosta tusen kronor, vi gjorde en lista, och nu är Jakob och införskaffar färg och annat. Hehe. Så det blir eftermiddagens projekt.

Nä ni, nu är det kanske dags att hoppa ur myskläderna. Hoppas ni har en fin lördag!

Frukost_1

Frukost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)