11 jul

Fredagsmiddag på stugan

Nu tycker jag att vi är väldigt bra inne i semestern, där dagarna bara löper på. Vädret är lite fram och tillbaka, men vi hann ju med en härlig sommarvecka med supervärme, så inte mig emot att det är lite svalare för tillfället.

Vi fikar, åker båt, läser böcker, spelar mexican train långa eftermiddagar, äter de oerhört goda middagarna som bjuds här på stugan och mår allmänt bra. Idag var vädret lite sämre och vi hakade på småkusinerna till Leo´s lekland. Som alltid känner man sig som en mycket god förälder när man lyckats avverka fyra timmar på ett stojigt lekland och sedan har två barn som slocknar i bilen på vägen hem.

I fredags var ”de vuxna” (alltså, föräldragenerationen över oss) ute på äventyr så då passade vi på att bjuda över Hanna och Anton och tjejerna på tacos. Det är ändå härligt att blicka ut över alla på altanen och inse att det bara är typ två vuxna som är ditbjudna gäster, och resten ”hemmafolk”. Vi hamnar lite i en egen bubbla på sommaren och träffar inte vännerna riktigt lika mycket som annars, vilket ändå känns okej eftersom vi istället träffar familj och släkt som vi inte ser så mycket alls under övriga året – men, det är ändå otroligt trevligt när vi kan ta tillfället att ses igen. Vi har också planer på en gemensam husvagnstripp om någon vecka vilket kommer bli fem plus-mysigt.

Jag kände att jag också ser fram emot att kunna börja bjuda hem till middagar igen i huset sen till hösten, det är verkligen något som pausades under våren när allt var byggarbetsplats.

Tjejerna skulle ner och bada, men det var verkligen ett kylslaget hav just den här dagen. Då är det bra att det finns gummibåt!

Nu ska vi strax cykla vidare till Ershags några hus bort, och grilla korv och pinnbröd. Sommarkvällar ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)