10 Feb

Fredagsfeeling

Äntligen fredag! Äh, veckan har gått rätt fort om jag ska vara ärlig, men det är alltid en speciell känsla just fredagar – speciellt om man är ledig under helgen. Jag känner att jag längtar efter Edith också, har varit borta mycket i veckan tycker jag. Och det märks att hon har varit lite mammig och inte så sugen på att släppa mig ur sikte. Och det spelar ingen roll att jag vet att hon blir glad bara några sekunder efter att man har gått, det skär ändå i hjärtat varje gång man måste lämna henne gråtandes med armarna utsträckta mot mig och glatt ropa ”heeej dåå gullis, då ses vi sen!”.

Jaja, vi ska mysa hela helgen nu i alla fall. Vad har vi då för planer?

Fredag:

Ikväll kommer kusin Lina och kusin Elin med sina familjer och vi ska göra fisktaco, se På spåret och kanske spela något spel. Mysigt!

Lördag:

Jag ser fram emot en lugn förmiddag, och sedan åker vi eventuellt in till stan och gör några ärenden. Jakob behöver uppsöka frisör snarast möjligt (skägg OCH långt hår blir liksom för mycket BigFoot) och vi ska handla inför kvällen. Då kommer nämligen några andra vänner på en slags inflyttningsmiddag! Vi tänker bjuda på Carnita taco (alltså mathelgen med både fisktaco och carnita!?) och en nutellacheesecake med fruktsallad tror jag. Sedan blir det nog lite mello och spelhäng. En toppenlördag, eller hur?

Söndag:

Inte så mycket inplanerat, tänker mig lite familjehäng någon gång under dagen och sedan har mor och far konsert med sin kör på eftermiddagen.

Det var nog det hela. Hoppas ni får en härlig helg!

Här hittar ni receptet på fisktaco, rekommenderas starkt!!

Fisktaco med Johanna och Nils_5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)