14 Jun

FOTBOLLENS GLADA DAR

Fotboll. Tänk så många fotbollsmatcher man har sett i sitt liv. Jag har suttit i snöstorm, isvindar, hagel, spöregn, jag har svettats till döds och bränt mig som bara den. Jag har varit med om spänning, skador, vinster och sura förluster. Ja, vår familj är lite av en fotbollsfamilj. Jag var dock aldrig särskilt bra och brydde mig inte så mycket om det heller. Jag brukade låtsas knyta skorna när det blev för jobbigt att springa på träningarna och det bästa med fotbollen var när man fick prylar, typ en väska eller träningskläder. Jag spelade fotboll tills jag skadade knät i slalombacken, gjorde ett tappert försök att komma tillbaka men sa sedan tack och hej utan större problem.

Men jag tycker fortfarande det är väldans trevligt att sitta och titta under sommarhalvåret. Speciellt när någon av bröderna spelar och man faktiskt känner någon. Fika lite i pausen, prata med de som sitter bredvid och jubla när någon gör mål.

Det brukar bli en hel del matcher varje sommar, ofta nån varje vecka. Och när det är väder som i kväll, varken för varmt eller för kallt. Då njuter jag och så tänker jag: Jag är glad över att leva just nu!

20120614-225739.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)