10 jun

Förberedelser och nationaldag

God eftermiddag! Pjos, den här veckan har verkligen gått i ett. Förutom mammalunch och lunch med Elin och Lina hos mormor, så har jag mest förberett inför dopet. Allt tar nämligen (surprise!) mycket längre tid när man har en liten Edith hemma. En dag förr i tiden och alla dessa fix skulle ha varit gjorda. Nu? Fyra dagar. 

Och trots att Edith ju absolut kan ligga själv nu och vara nöjd i långa stunder så får jag ändå lite dåligt samvete om jag inte umgås med henne när hon är vaken. Och så äääär hon ju så gullig så att man oftast inte kan låta bli.

Så, nu är i alla fall stora mängder pepparsås gjorda, tårtfyllningar förberedda och ikväll dukar vi så att det är klart. Imorgon är det nämligen bröllop så den dagen försvinner till det. Bröllop!! Fy vad roligt, jag älskar ju bröllop! 

En anledning till snabb vecka kan också vara att det faktiskt är kortvecka, i måndags var det ju nationaldagen! 

Vi gjorde en favorit i repris (ja, inte från förra sommaren då det bara var kallt och regnigt) från 2014, nämligen god picknick i badhusparken! Hela storfamiljen var där, så vi åt smörgåstårta och äppelpaj.


Alltså gulligaste killen jag vet!!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)