12 jan

Folkes dop

Åh vad härligt det har varit att vara hemma med Edith idag, efter sex dagars arbete. Nu är det fyra dagars helg vilket är sååå skönt! Vi har grottat här inne vid kaminen eftersom snön har vräkt ner utanför, och Edith har gjort två kanonsovningar vilket i sin tur har gjort att jag har kunnat vara supereffektiv! Yeeees.

Jag har fått iväg mail och annat fix, jag har städat och röjt upp här hemma, och framför allt – jag har gjort i ordning sovrummet med sakerna som jag beställde förra veckan! Så nu bedömde jag att det ändå var så pass klart att jag kunde fota det och visa här, så imorgon kommer ett inlägg med sovrumsbilder ifall ni är sugna på att kika. Det känns nästan extra roligt med sovrum för vi hann liksom aldrig få det rummet mysigt i lägenheten. Vi hann ju bara bo där ett halvår typ innan vi blev gravida och då skulle det ju in spjälsängar och annat, så ja – piffet kom liksom aldrig.

Imorgon är det 10-månaderskoll för Edith, sedan ska vi till mormor för lunch och på kvällen är det kalas för Sarita. En klassisk toppendag!

Men innan dess vill jag bara visa några bilder från Folkes dop i lördags som blev så fint så! Strålande insats av föräldrar, präst och faddrar (hehe), och sedan supergod soppa med efterföljande tårta. Jag som ju älskar tårta av hela min själ blev således mycket glad och nöjd. Och på tal om glad och nöjd så var Folke i vanlig ordning en exemplarisk bebis, som myste på exakt hela tiden. Gull-Folkis! Vi kommer vara dina bästa faddrar!

Folkes dop jan 2017

Folkes dop jan 2017_1

Folkes dop jan 2017_4

Folkes dop jan 2017_2

Folkes dop jan 2017_5

Folkes dop jan 2017_7

Folkes dop jan 2017_9

Folkes dop jan 2017_8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)