14 jun

FINBESÖK OCH ETIKETTER

Igår kväll for jag hem till mamma och pappa och gjorde rabarbersaft med all rabarber som blev över. Visste ni att jag tycker om rabarbersaft?
Idag ska jag verkligen ta dagen som den kommer, eventuellt åka iväg och inhandla present till min bror Viktor eftersom det är 17-årskalas på torsdag. Sedan är min förhoppning att kunna haffa kusinen Lina Andersson som nu anlänt till lilla Piteå! Fantastiskt roligt!

När jag kokar ihop något så tycker jag det är roligt att sätta etikett på det. Perfekt att göra etiketter av gamla stuvar från scraapbooking-papper som inte riktigt går att göra något annat med. Ett grovt snöre sen runt flaskan eller syltburken så ser det fint ut.
En bra gå-bort-present eller bara till att ha på hyllan. Jag tycker också det är fint att skriva dit receptet på en större etikett och antingen låta det hänga i snöret eller sätta fast den på flaskan.
Det bästa är att det går riktigt snabbt och bara kan vara något enkelt!

 

Lämna en kommentar:

  • Jenny Larsson skriver:

    Emma! Oj vilken underbar och otroligt mysig blogg du har 😉 Jag hittade den för några dagar sen på Linas facebook och läste för fullt. Nu är jag här igen och hittade detta. Jag som har varit sugen på att göra rabarbersaft jätte länge, så nu ska jag allt ta och göra det någon dag. Det blev väldigt fint med detaljerna som du tipsade om ;D

    Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)