31 Jul

FIL OCH SUCCESS

Vi lyckades! Vi klarade det verkligen! En hel dag med att göra i stort sett ingenting! Eller ja, efter 13 i alla fall. Ofta slutar det ändå med att vi far iväg någonstans och det var nära även idag, men nej, vi stannade hemma. Den enda utflykten vi gjorde var en cykeltur till affären för lite kvällsgott och en hyrfilm. Success!

Nu, mina vänner, har jag tänkt delge er mina tankar om fil. Vi har typ inte köpt ett enda filpaket sedan vi flyttade in här under våren 2010. Inte ett enda i stort sett. Anledningen? Vet egentligen inte. Fick för mig att Jakob inte gillade det, eller kanske att jag inte gjorde det. Vem vet. När vi nu i somras var i stugan så åt vi fil och mackor till frukost varje morgon. Och det är ju en fantastisk uppfinning! Det går att sätta ner allt i fil! Olika sylter, mängder av frukt, frön, flingor av alla dess slag, digestivesmulor – ja, allt! Snabbt och lätt! Nu är fil inköpt och fil kommer det att bli resten av sommaren, tills grötsäsongen börjar om.

Kvällens fil – Färska blåbär och hemmagjord müsli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)