28 jul

Familjeläger med KRIK

I onsdags packade vi husvagnen så direkt efter begravningen för Jakobs mormor Karin på torsdag (en väldigt fin stund med otrolig sång av Maja och Jakob) susade vi iväg till Storstrand här i Piteå, där vi anmält oss till FamiljeKRIK. KRIK var vi med i som ungdomar, där vi sportade och spelade volleyboll, men nu såhär tio år senare var det väldigt roligt att de dragit igång en liten familjedel som alltså ordnar familjeläger där man tillsammans leker, gör aktiviteter, har barnmöten och föräldrasnack. Supertrevligt!

Vi bodde där med husvagn hela helgen liksom många av alla de andra familjerna, och det var två mentalt rätt utkörda barn som åkte hem i söndags, efter att ha lekt med kompisar konstant i flera dagar.

Det har ordnats Bäst i test, vi har vandrat upp på Larssonsberget, det har varit andakter och vattenkrig. Samt, när barnen somnat, mysigt förtältshäng på kvällarna.

Tack för ett välordnat läger! Det här gör vi om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)