14 Maj

Ett olämpligt låtval

Finns det något värre än att ha olämpliga låtar som har fastnat i huvudet? Idag kommer jag på mig själv med att sjunga på ”I like big butts and I can not lie” i kön till maten på skolan. Det finns något otroligt pinsamt i ögonblicket när man snabbt kniper igen munnen och kikar sig runt för att se om någon lyssnade och tycker att alla tittar på en lite konstigare än i vanliga fall. Sedan för att inte låtsas som att man precis gjorde något pinsamt så fortsätter man liksom att nynna på någon helt annan låt som att det var det naturligaste bytet i världen.

Samma sak igår när vi åt palt hos farmor, då kom jag på mig själv med att småsjunga på den här reklamlåten om språkkurser där en familj inte förstår vilka ord som sägs i låten och glatt diggar med. Den har en väldigt trallvänlig melodi och innehåller bara en mening men det finns något tveksamt med att gå och småsjunga ”I wanna fuck you in the ass” som om det var ”Den blomstertid nu kommer” man nynnande på… Som tur är tror jag farmor är i precis lika stort behov av en engelskakurs som de i reklamen, så förhoppningsvis förstod hon inte det minsta av ordens innebörd. Annars är det jag som blir utan palt nästa gång. Hehe.

Jaha, nähä. C-uppsatsen väntar. Det är för övrigt bara en vecka kvar innan den ska lämnas in. Jag känner mig förrådd! Det var ju nyss en hel termin kvar och nu har någon bara knäppt med fingrarna så att det liksom bara är ett par veckor kvar till examen? Vem tog min sista termin?? Kliv fram och erkänn!

Lämna en kommentar:

  • Emma A skriver:

    Hahaha! Åh vad jag känner igen mig! I måndags kom jag till praktiken, och spotify startar automatiskt på min dator. Saken var bara att folk under helgen hade använt min dator till en spotify-lek. Tunnan och moroten med den lämpliga låten ”bajs i bastun” var framme. Det skivomslget är inte jättegulligt, och inte låten heller. Det var också lite skämmigt, samma grej liksom… Praktikanten lyssnar på bajs-låtar, inte så cool 🙁

  • Gunilla skriver:

    Kallas visst öronmask när man får en låt i huvudet. Ibland blir det fel låt… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)