13 jun

Ett försenat rymdkalas

Ediths barnkalas blev ju uppskjutet där i mars, och jag sa ”vi tar det i sommar någon gång”. Och min äldsta dotters minne sviker aldrig, så direkt någon nämnde att ”nu är det sommar!” så konstaterade hon att det också var dags för hennes barnkalas. Och att hon hade bestämt tema. Rymden.

Bara att börja skriva inbjudningskorten med andra ord. Efter ett par veckor av otroligt sommarväder tänkte vi att det innan alla gick på sommarlov var läge för ett härligt utomhuskalas. Lördagens väder: konstant regn. Så, det somriga utomhuskalaset blev ett mörkt inomhuskalas med avbrott för en regnig skattjakt ute i skogen. Men, inte barnen emot!

Med ett gäng metallicballonger, rakettallrikar och astronautservetter var vi redo för de nio gästerna (föräldrar fick stanna hemma den här gången, men det var inga bekymmer). Planeter målades på kinderna och sedan följde 1,5 timme (den perfekta barnkalastiden) av paketöppning, varmkorv, tårta, dansstopp, en ballongtågslek som ungefär 40 procent av skaran uppskattade, en liten skattjakt i skogen och sedan rymdfiskedamm.

Nöjda och härliga kalasbarn, och en mycket nöjd födelsedagstjej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)