13 Jan

En fläkt av livet!

Jag känner livet rusa i mig! Jag bara älskar de här underbart vackra och krispiga vinterdagarna. När man riktigt märker hur det blir ljusare och ljusare och när man vill kunna dra på sig längdskidor och bara ta en runda för att få se allt fint! Okej, själva längdskidåkandet är jag ju inte jätteförtjust i när jag väl står där på skidorna, men i tanken skulle det vara underbart!

Ännu nöjdare i själen är jag för att jag storstädade igår och tog bort julpyntet. Allt känns plötsligt så rent, fräsch och matchat när det ordinarie pyntet får komma tillbaka. Sedan åkte jag direkt och köpte tulpaner som står lite här och var i lägenheten och jag blir så löjligt nöjd när jag har det fint hemma!

Vet ni vad som mer gör mig glad? Gladare än jag trodde faktiskt. Jakob har köpt en ny router och när man har den inkopplad med en högtalare så kan man trådlöst starta musik i högtalarna via mobil och ipad. Jag som inte lyssnar på musik så ofta tycker plötsligt att det här är löjligt smidigt! Jag kan dra igång en podcast och lyssna som radio i hela lägenheten eller bara ha lite trevlig bakgrundsmusik utan att behöva offra telefonen och ha den inkopplad någonstans. Trevligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)