16 sep

Dubbelkalas i höstrusk

Eftersom jag inte bloggat på flera veckor, kommer här viss uppdatering från… ja, flera veckor. Men en sen augustihelg var vi bjudna på dubbelkalas för ingen mindre än Bertil Bus:

Och Fantastiske Folke:

Vilka stjärnor! Jag är så glad att vi får vara med och fira vänners barn på ett hörn, för det känns liksom som att de är så nära en ändå. Som att det är utökad familj (nåja, de är ju i och för sig släkt) och jag tycker det är så roligt att få fira dem när de fyller år.

Föräldrarna hade dukat upp utomhustacos och fika, och vi trängdes alla under verandataket, påklädda med varma kläder. Tänk, vad bra det går ändå.

Sedan är ju lyxen hos Wikströms att det finns en pool uppvärmd till lagoma 30 grader, med ett pooltak som gör luften tämligen växthusvarm – så till barnens förtjusning skalade vi av dem fleecebyxor och regnjackor, och så fick de bada. Underbart för både stora och små! Ja, alltså alla stora höll sig utanför vattnet den här dagen, och de små må ha ångrat sina bad när det var dags att kliva upp i kylan sen, men när just denna bilden togs var alla nöjda:

Mycket nöjda traskade vi hemåt sedan efter ett regnigt, ruskigt och alldeles underbart födelsedagskalas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)