22 sep

Café Tre pop-up

Jag måste ju bara få visa några bilder från fredagens efterlängtade pop-up med gamla Café Tre-gänget. Så mysigt det var! Kände kanske inte att det är något jag vill dra igång varje månad igen, men sisådär en gång i terminen kanske?? Kände ändå lite längt.

Temat för kvällen var höst, och jag tyckte kvällens fikabord blev sådär lite extra mysigt. Hannas svärfar hade kapat upp massa stubbar åt oss, och jag plockade ett gäng med rönnbärskvistar och tillsammans med diverse ihopplock av mässingljusstakar (och såklart fikat!) blev det riktigt inbjudande. Lite meck med restriktioner av olika slag, men det gick ändå över förväntan och det var folk på varenda utställd plats tror jag.

Det fanns chokladmousse, minipavlova med saltkolagrädd och kaneläpplen, mandelkaka med blåbär, vaniljpannacotta med hjortron, morotskaka, hösttårta, dumlecookies, med mera, jamen ni hör ju. Jag kan inte påstå att jag hann smaka något, och när kvällen var slut var även fikat slut, men det såg i alla fall gott ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)