11 nov

Brunch och vinterlek

Om jag säger: lördag förmiddag, brunch, vänner, vinterlek med korvgrillning. Känner inte du då att det låter som en novemberförmiddag som inte hade kunnat bli bättre? Jamen lite så var det i lördags.

Är så glad över våra vänner. Vi är ju ett stort ungdomsgäng som hållit ihop i massor med år, och nu när det bildas familjer så har ju umgänget liksom utkristalliserats lite och man hittar några som man umgås ännu närmare med. Och det som är så härligt är att när man har varit kompisar så många år så hinner man ju prata om det mesta. Inte bara prata, utan diskutera både högt och lågt. Det breddar mig hjärna, och det gillar jag. Att våga förändra sig är så oerhört viktigt. Både som person, i sin parrelation, som samhälle. Vi människor måste ju hela tiden bli smartare, tänker jag. Utmana oss själva. Ha någon form av terapisamtal med sig själv. Gör ni så ofta, ställer frågor till er själva i huvudet? Och inte bara fladdrar iväg med tankarna, utan sitter fokuserade och funderar. Jag övar på det, att liksom föra ”samtal i huvudet” med mig själv. Hela meningar, utan att uttala dem högt.

Okej, vet inte var det här inlägget fladdrade iväg hehe, men mest är jag nöjd över att ha kompisar som jag vågar ventilera tankar högt med. Och framför allt som bjuder en på fem plus-bruncher, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)