11 jan

Brunch för en svägerska

…och inte vilken svägerska som helst, utan bästa Sarita som fyllde år och ordnade ett otroligt brunch-kalas i söndags! Det är min bästa typ av kalas, och även om hon har haft det tidigare så var det här liksom extra gott? Små fyllda smörgåsvarianter, som bara var supergoda allihopa. Och givetvis juice, amerikanska pannkakor med nutella, croissanter, tårta – nej men så gott. Och trevligt!

Barnen lekte och vi åt. Edith hade byggt en koja bakom soffan också där jag kröp in, och när hon bredde om mig med den fluffiga filten råkade jag visst somna en stund också.

Jag kan inte tänka mig ett mysigare sätt att avsluta jullovet på. Efteråt åkte vi hem och gjorde hemmagjord palt (som blev riktigt god, det var lika delar förvånande och glädjande!), jag och tjejerna åkte på julgransplundring i Tallhedskyrkan, Jakob och tjejerna testade barnens nybegagnade längskidor i skidspåret bakom oss (ändå bra gjort i minus 22) och sedan badade tjejerna så länge att varmvattnet tog slut. Fint så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)