7 Sep

BILDER I MÄNGDER

Som ett brev på posten, bokstavligt talat, kom idag mina efterlängtade bilder! Yes! Jag småjoggade fram till dörrmattan och fick en chock. Jag måste ha blivit galen. Det är jättemånga bilder som jag har beställt! Jag la till några bilder här och där och tyckte i slutändan att 176 bilder från det här året inte lät som så många. Hur tänkte jag!?

176 bilder är massor. Det är för mycket. Tänk er nu att jag scrappar kanske två bilder på varje sida i ett album. En sida kanske tar en timme att knåpa ihop om man är ordentlig. 176 bilder blir således 88 sidor. Det nyinköpta albumet har kanske 30 sidor. 88 sidor innebär 88 timmars pyssel. Dryga två heltidsveckor. Hjälp. Det tråkiga med detta är alltså att jag kommer måsta välja bort bilder. Det vill inte jag.

Titta bara här. Ni får två olika perspektiv så ni riktigt förstår mängden. Ack, hur skall detta gå?

Lämna en kommentar:

  • Helen skriver:

    Hahaha det var inte dåligt med bilder! Och hur ska du kunna välja!! Du har lite att göra framöver.. Snygg lägenhet ni har ; ).. Ha det gott..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)