24 nov

Bertils dop

Söndagkväll och vi har haft en riktigt mysig helg med fredagsmiddag hos oss med kompisar, lördag åkte jag och Edith på en PMU-tur där jag lyckades hitta flera klädesfynd till mig själv! Otroligt! Bland annat ett par svarta vida byxor som satt som en smäck. Otroligt tillfredsställande att hitta nya favoriter för sammanlagda summan av typ 90 kronor.

Efter det var det sedan dags för dop, lille Bertil skulle döpas! Det blev som vanligt en rörande, glad, högljudd och hjärtlig tillställning. Fascineras alltid över mängden barn haha. Det är som att jag tittar runt på de jämnåriga och tänker: har vi gjort alla de här?

Hur som helst, tack för att vi fick vara med på ditt dop Bertil!

Idag har vi haft medlemsfrukost i Tallhedskyrkan, och sedan susade vi till Arnemark och Jakobs föräldrar där vi: Blev bjudna på mat. Fick saffranskaka. Fick sova skavfötters i kökssoffan medan farmor och farfar lekte med barnen. Vad mer kan man begära av en söndagseftermiddag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)